miércoles, 11 de diciembre de 2013

Ens veiem a la 11ª Mostra d'entitats del Prat


Ja tenim el nadal a sobre, i com tots els anys per desembre la Fira Avícola de la Raça Prat, que pels pratencs sempre serà la Fira del Gall, obrirà les seves portes els dies 13, 14 i 15 de desembre, per poder gaudir del bo i millor que tenim a la nostra ciutat. Aquest any la Fira fa 40 anys i com és habitual el protagonisme se l'endurà el gall de Raça Prat o Potablava, l'únic pollastre amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP).
A part de la mostra avícola on és presenten i és donen a conéixer els productes i els animals del Prat, la fira també tindrà, com ho ve fent des de fà 11 anys, un recinte en el qual moltes de les entitats que realitzen la seva activitat al Prat és puguin donar a conèixer i explicar quina és la seva tasca en aquesta ciutat.
Un dels estands que no falla mai a la cita, és el de les associacions de veïns que any rere any exposa a través de fotografies les activitats i festes que organitza durant tot l'any.
Aquest any l'organització i les associacions de veïns hem volgut anar una mica més enllà, ja que creiem que la ciutadania fa poc ús de les associacions de veïns. Des de les associacions de veïns, que tenim cura de que el barri tingui un bon aspecte quant a mobiliari públic i a millores que és puguin fer als nostres carres. També us podem ajudar en els problemes a l'escala amb veïns posant-vos en contacte amb el servei de mediació o transmetre les vostres queixes a l'ajuntament del Prat o la Generalitat.
Les associacions de veïns som un servei públic a disposició de la ciutat i sobretot a disposició dels nostres veïns, utilitzeu-nos, pregunteu-nos i col·laboreu amb nosaltres a fer dels nostres barris uns indrets més cívics i confortables en els que tots puguem compartir l'orgull de pertànyer a un barri únic, l'orgull de pertànyer al Prat de Llobregat



Us esperem a tots a la Fira Avícola de Raça Prat els dies 13, 14 i 15 de desembre!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario